Όροι χρήσης

  • Οι τιμές περιέχουν όλους τους νόμιμους φόρους, εκτός του Φόρου Διαμονής (0,50€/ νύχτα / δωμάτιο) που καταβάλλεται στο ξενοδοχείο κατά την αναχώρηση.
  • Οι προκαταβολές αφορούν το 25% του συνολικού κόστους κράτησης και καταβάλλονται κατά την κράτηση – είτε με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, είτε με κατάθεση μετρητών εντός 10 ημερών στο λογαριασμό της επιχείρησης κατόπιν συνεννόησης:

IBAN: GR9801722200005220058460522
SWIFT/BIC: PIRBGRAA
ACC. NAME: MARIANTHI IOSIFIDOU
Χωρίς λήψη προκαταβολής, με έναν από τους δύο τρόπους που αναφέρονται παραπάνω, η κράτηση μετά από δέκα μέρες ακυρώνεται.

3. Πολιτική ακύρωσης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που έγινε η κράτηση.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλεφωνικά ή μέσω του e-mail που λάβατε με την κράτηση ).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση. Θα επιστρέψουμε τα χρήματα χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει χωρίς χρέωση έως 21 ημέρες πριν την ημέρα άφιξης. Σε τέτοια περίπτωση θα του επιστραφεί το 100% της προκαταβολής που κατέβαλε με την κράτηση. Αν ακυρώσει εντός 21 ημερών από την ημερομηνία άφιξης θα χρεωθεί το 50% του συνολικού κόστους κράτησης.

4. Η χωρητικότητα των δωματίων είναι αυτή που αναγράφεται και δεν προστίθενται επιπλέον κρεββάτια, εκτός παρκοκρέββατου.

5. Κατοικίδια δε γίνονται δεκτά.

6. Τα δωμάτια είναι μη καπνίζοντων.

7. Το κουζινάκι είναι για παρασκευή ελαφριού γεύματος ή ζέσταμα και όχι για μαγείρεμα.

8. Ωρα άφιξης από τις 14:00 έως τις 23:00, ώρα αναχώρησης από τις 05:00 έως τις 12:00