Νέος Μαρμαράς

Ο Νέος Μαρμαράς είναι το πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Σιθωνίας.
Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θάλασσα με το βουνό, την ξέφρενη διασκέδαση με τον ρομαντικό περίπατο και την ελληνική με τη διεθνή κουζίνα.
Ο περίπατος στο πευκόφυτο μονοπάτι που ξετυλίγεται παράλληλα με τη θάλασσα χαρίζει στον επισκέπτη μοναδική θέα στον αμφιθεατρικό Νέο Μαρμαρά και στο ακατοίκητο νησάκι Κέλυφος, που βρίσκεται απέναντί του και έχει σχήμα χελώνας.

 

Ο ήλιος καθρεφτίζεται στη θάλασσα, ο ουρανός αλλάζει δεκάδες χρώματα με τη δύση του ήλιου, η άμμος λαμπυρίζει στις παραλίες που βρέχονται από καταγάλανα νερά και τα ελάχιστα βότσαλα γυαλίζουν χάρη στους αφρούς της θάλασσας.
Μόνο ποιητικές και ρομαντικές εικόνες θα αποκομίσει ο επισκέπτης στο Νέο Μαρμαρά, καθώς δεν γίνεται να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο μεγαλείο της φύσης, που θα ξεδιπλώνεται καθημερινά μπροστά του.

 

ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ - ΣΙΘΩΝΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η παράδοση που έφεραν οι πρόσφυγες στο Νέο Μαρμαρά δίνουν στην περιοχή ένα ξεχωριστό τοπικό χρώμα, το οποίο είναι πιο έντονο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που
πραγματοποιούνται οι περισσότερες τοπικές εκδηλώσεις.
Ο Νέος Μαρμαράς, συνδυάζοντας την ξεκούραση με την ξέφρενη διασκέδαση, την απόλυτη χαλάρωση με την έντονη αθλητική δραστηριότητα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις πιθανές προτιμήσεις.

Tagged: Tags